Uit elkaar?
leg eens aan
bij een mediator!

Ander licht op zaken?

Gratis gastcollege: aangeboden door Het Mediators Collectief!

T
E

Het Mediators Collectief biedt een gratis gastcollege aan!

Gratis gastcollege n.a.v. de ‘Week van de mediation’ 

Het Mediators Collectief biedt een gratis gastcollege!

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) heeft 14 t/m 18 oktober dit jaar uitgeroepen tot ‘Week van de Mediation’. Tijdens deze vijf dagen zullen mediators door het hele land acties ondernemen om mediation onder de aandacht te brengen. Er vinden onder meer workshops, presentaties en ‘demonstraties’ plaats. Het Mediators Collectief sluit hierbij aan met het geven van een gratis Gastcollege voor een geïnteresseerde onderwijsinstelling of het geven van een gratis lezing voor een geïnteresseerde organisatie of team. Wees er snel bij en informeer bij ons!

Kom kennismaken

Tevens bieden vele van onze mediators een gratis kennismakingssesie. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en kom kennismaken!

Familiemediation

De NMv zet tijdens de Week van de Mediation in op het thema ‘Familiemediation’. Familiemediation is een van de specialismen binnen het vakgebied. Familieverbanden kunnen enorm sterk zijn en de impact kan verwoestend zijn als het misgaat. En zolang een conflict blijft bestaan, zullen veel mensen daar ook klachten van blijven ondervinden.  Als mediators geloven we dat het oplossen van conflicten beter is dan ze uit te vechten. Een professionele mediator kan daarin een belangrijke rol spelen. Het streven is mensen te bewegen naar een uitkomst die rust brengt voor beiden. Dat levert meer ontspannen, beter functionerende mensen op.

Behalve conflicten binnen een familie begeleidt het Het Mediators Collectief dagelijks zakelijke en arbeidsconflicten door heel Nederland. Informeer naar onze werkwijze

Terug naar nieuwsoverzicht »

Zoek een mediator in de buurt

Inschrijven voor de nieuwsbrief