Uit elkaar?
leg eens aan
bij een mediator!

Ander licht op zaken?

Buitentoppers / voor echtscheidingskinderen

Kinderen van ontregelde gezinnen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Het Mediators Collectief organiseert samen met Buitengewoonkids, actieve dagen voor kinderen die met een echtscheiding, of met de gevolgen hiervan te maken hebben!

Wat zijn buitentoppers? 

Actieve buiten dagen voor kinderen van scheidende of gescheiden ouders:
Met elkaar en onder deskundige begeleiding werken we aan de volgende onderwerpen:
Hoe ga je om met een echtscheiding, wat verandert er en wat niet?
(h)erkenning van emoties en daar alle ruimte voor krijgen, leren dit een plaatsje te geven en tips met  leeftijdgenoten uitwisselen.

Tussen de middag bakken we lekker pannenkoeken of gaan we picknicken buiten naast de wei bij de pony’s.

Uit onderzoek is gebleken dat ondersteuning in de vorm van lotgenotengroepen een positieve bijdrage kan leveren aan het welbevinden van deze kinderen. Hoewel veel kinderen in een vergelijkbare situatie zitten, voelen kinderen zich toch vaak alleen met hun problemen. In de begeleidende workshops merken ze dat er meer kinderen zijn die  hetzelfde ervaren en voelen, en weten ze zich erkend. Dit draagt in positieve zin bij aan hun welbevinden, tijdens en na een scheidingsperiode.
Kinderen leren bovendien ook veel van elkaar!

Voor meer informatie: 0900- 633 42 86 of per email: info@mediatorscollectief.nl
arbeidsmediation-amsterdam.nl arbeidsmediator-zoeken.nl arbodienstmediator.nl familie-conflicten.nl familie-ruzie.nl familiemediator-zoeken.nl hetmediatorscollectief.nl 
mediator-collectief.nl mediatorcollectief.nl mediators-collectief.nl zoek-mediator.nl zoek-arbeidsmediator.nl zoek-scheidingsmediator.nl zoek-familiemediator.nl 

Zoek een mediator in de buurt