Uit elkaar?
leg eens aan
bij een mediator!

Ander licht op zaken?

ArchiefMediators

 • mediator Benthuizen, mediator Zuid-Holland, mediator Noord-Holland, mediator Utrecht, mediator Zeeland

  Charlotte van Tol

  30 maart 2015

  Een conflict, je zult er maar in terecht komen… En als de grens bereikt is…wat dan. De ander tegemoetkomen voelt als jezelf te kort te doen, althans zo kan dat lijken.... Lees verder »

 • mediator Flevoland, mediator Noord-Holland

  Ank Konijn

  09 maart 2015

  Als juridisch medewerker heb ik de gebreken van juridische conflictoplossing van nabij ervaren: een rechtszaak trekt partijen uit elkaar, duurt lang, is kostbaar en voor oplossingen die rechtdoen aan de... Lees verder »

 • mediator Flevoland, mediator Noord-Holland, mediator Utrecht, mediator Zuid-Holland, mediator Amsterdam

  Annemarieke Schulte

  08 maart 2015

  Mijn doel is om zo snel mogelijk de angel uit het conflict te halen en de belangen van beide partijen helder te krijgen. Daarbij heb ik oog voor zowel de... Lees verder »

 • mediator Noord-Brabant, mediator Zeeland, mediaotr Zuid-Holland

  Bart Verberne

  07 maart 2015

  Bart Verberne (1975) is een oplossingsgerichte MfN-registermediator. “Minder focus op het probleem, meer aandacht voor de eigen toekomst”, is mijn uitgangspunt. Mediation is een prachtig instrument om binnen de kaders van... Lees verder »

 • mediator, Achterhoek, mediator Twente, mediator Gelderland, mediator Overijssel

  Bernad te Hennepe

  06 maart 2015

  Een conflict ontstaat niet van het ene op het andere moment. Vaak begint het met een onenigheid tussen mensen. De communicatie tussen de partijen neemt langzaam af. En als ze  met elkaar in... Lees verder »

 • mediator Drenthe, mediator Groningen, mediator Friesland

  Eddie de Vries

  05 maart 2015

  Het eerste deel van mijn carrière functioneerde ik als account- en relatiemanager in de ICT. Mijn relaties bevonden zich in het bedrijfsleven en in het onderwijsveld, de dominantie lag echter... Lees verder »

 • mediator Ede, mediator Gelderland, mediator Utrecht

  Hans Oosterveld

  04 maart 2015

  Onder het motto ” help ik U bij het vinden van een oplossing. Heeft u een conflict of relatieprobleem, van welke aard dan ook, en wilt u dat oplossen,... Lees verder »

 • mediator Gelderland

  Jolanda te Hennepe – Mulder

  03 maart 2015

  Mediation is een prachtige, misschien nog een te onbekende, maar succesvolle manier om weer met elkaar in gesprek te komen. Of het nu gaat om een echtscheiding of een conflict... Lees verder »

 • Marcel Eijckelhof, partner en mediator bij Het Mediators Collectief

  Marcel Eijckelhof

  01 maart 2015

  Zullen wij het oplossen? Ik bemiddel in uiteenlopende soorten conflicten, ruzies of problemen in samenwerkingen. Ik heb een brede ervaring in het bemiddelen bij onderstaande situaties: Werk en Arbeid Arbeidsconflicten, conflicten tussen tussen werkgever en werknemer. Ontslagzaken... Lees verder »

 • mediator Eindhoven, mediator Noord-Brabant, mediator Limburg

  Mart de Corte

  09 februari 2015

  Emoties ga ik niet uit de weg. Het is belangrijk voor ieders toekomst dat mensen die scheiden elkaar op de hoogte brengen van het waarom van deze stap en dat gaat... Lees verder »

Zoek een mediator in de buurt