Uit elkaar?
leg eens aan
bij een mediator!

Ander licht op zaken?

Marcel Eijckelhof, partner en mediator bij Het Mediators Collectief

Marcel Eijckelhof

Zullen wij het oplossen?
MfN registermediator, Rechtbankmediator, Mediator arbeidszaken
T085-1307467

Zullen wij het oplossen?
Ik bemiddel in uiteenlopende soorten conflicten, ruzies of problemen in samenwerkingen. Ik heb een brede ervaring in het bemiddelen bij onderstaande situaties:

Werk en Arbeid
Arbeidsconflicten, conflicten tussen tussen werkgever en werknemer.
Ontslagzaken en exitmediation.
Ziekteverzuim.
Teamconflicten tussen collega’s, problemen in de samenwerking binnen een team of tussen 2 collega’s.

Zakelijk
Fusie en overname, een overname of fusie is zelden zonder conflict. Ook hier kan het veel schade worden voorkomen door vroegtijdig externe bemiddeling in te schakelen.
Conflicten tussen compagnons of binnen een maatschap.

Familie
Scheiding en ouderschapsplan (m.u.v. de financiële vraagstukken).
Familieruzie
Conflicten over de verdeling van de nalatenschap of erfenis.

Hoe werk ik?
Ik werk doelgericht met aandacht voor de deelnemers en weet doorgaans een prettige sfeer te creëren. Meestal duurt mijn bemiddeling niet langer dan een paar bijeenkomsten. Bij het bemiddelen vind ik het belangrijk om het allemaal niet onnodig ingewikkeld te maken. Wat er in het verleden is gebeurd verdient de nodige aandacht maar er komt ook een moment dat we dat we het verleden los moeten laten. Een oplossingsgerichte aanpak met het oog op de toekomst en respect voor elkaar, is bij voorkeur de omgeving waarbinnen ik bemiddel. Ik ben MfN Register Mediator en Juripax gecertificeerd online mediator.

Wie ben ik?
Marcel Eijckelhof (1966), niets menselijks is mij vreemd. Ik ben ook een echtgenoot, broer, zoon, vader, collega etc. van de mensen in mijn omgeving. Ik heb een brede levenservaring, een positieve instelling en ik houd er van om je eigen situatie zo nu en dan met een goede dosis humor te beschouwen. Sinds 2005 ben ik actief als mediator voor Het Mediators Collectief. In heb ruim 15 jaar ervaring als directeur/leidinggevende in een middelgrote onderneming in de zakelijke dienstverlening.

Ik ben ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand als rechtbankmediator wat inhoudt dat subsidie of toevoeging voor mijn kosten in bepaalde gevallen kan worden aangevraagd.
Conflictgebieden

Arbeid
Arbeidsconflicten; Ontslag; Ziekteverzuim; Overig.

Bedrijfsleven
Arbeidsconflicten; Bedrijfsovername en opvolging; Consumenten en transacties; Contracten; Samenwerking; Vastgoed; Waarderingen; Overig.

Familieconflicten
Ouderschapsplan; Omgangsregelingen; Echtscheiding (indien nodig externe financiële expertise): Nalatenschappen; familieruzies.

Onderwijs
Arbeidsconflicten; Bestuurlijke conflicten; Teamconflicten tussen leerkrachten.

Overheid
Relatie burger – overheid; Klachtafhandeling.

Zoek een mediator in de buurt