Uit elkaar?
leg eens aan
bij een mediator!

Ander licht op zaken?

mediator Eindhoven, mediator Noord-Brabant, mediator Limburg

Mart de Corte

Elke verandering betekent: loslaten waaraan je gehecht bent en wat veilig voor je is. Die verandering geeft verwarring en doet pijn.
MfN registermediator
T085-1307467

Emoties ga ik niet uit de weg.

Het is belangrijk voor ieders toekomst dat mensen die scheiden elkaar op de hoogte brengen van het waarom van deze stap en dat gaat niet zonder emoties.

Ik ben praktisch ingesteld. Heldere en concrete afspraken bieden meer garanties voor een goede afwikkeling van een scheiding en voorkomen  dat de problemen zich herhalen in de toekomst.

Kinderen krijgen altijd iets mee van de problemen die hun ouders ervaren , hoe klein of hoe zelfstandig ze ook zijn.  De echtscheiding van hun ouders kan ook van invloed zijn op hoe zijzelf tegen relaties aankijken en ermee om kunnen gaan. Daarom zal ik altijd proberen om de kinderen te betrekken bij het proces. Elke verandering betekent: loslaten waaraan je gehecht bent en wat veilig voor je is. Die verandering geeft verwarring en doet pijn.

Mediation gaat hierover maar vooral ook over een nieuwe toekomst, een nieuwe start met of zonder elkaar.

Graag help ik bij financiële, juridische aspecten van de (echt)scheiding. Scheiden betekent per definitie meer kosten: twee huizen, twee maal dezelfde rekeningen en hoe moeten die kosten verdeeld worden tussen de ex-partners? Soms moeten die bekostigd worden uit zeer beperkte middelen. Veel mensen maken zich daarover zorgen. En terecht. Voor mij is het een uitdaging om daarbij te kunnen helpen.

Duidelijkheid en openheid staan in mijn communicatie voorop.

Ik werk graag volgens de regels die vakmensen met elkaar hebben afgesproken .

Vertrouwelijkheid en onafhankelijk zijn waarden die ik hoog in mijn vaandel heb staan.

Hoewel ik mijn eigen opvattingen heb, zal ik de wens van klanten steeds richtinggevend laten zijn voor de gekozen oplossing.  U staat aan het stuur.
arbeidsmediation-amsterdam.nl arbeidsmediator-zoeken.nl arbodienstmediator.nl familie-conflicten.nl familie-ruzie.nl familiemediator-zoeken.nl hetmediatorscollectief.nl 
mediator-collectief.nl mediatorcollectief.nl mediators-collectief.nl zoek-mediator.nl zoek-arbeidsmediator.nl zoek-scheidingsmediator.nl zoek-familiemediator.nl 

Zoek een mediator in de buurt