Uit elkaar?
leg eens aan
bij een mediator!

Ander licht op zaken?

mediator Zuid-Holland, mediator Utrecht, mediator Zeeland, mediator Zoetermeer

Petra Delhez

SAMEN BOUWEN AAN DE BESTE OPLOSSING!
MfN registermediator
T085-1307467

Steeds meer conflicten of geschillen tussen partijen, worden geregeld door middel van bemiddeling, ook wel mediation genaamd. Het betreft oplossingen die – voorheen – vaak via advocaten en rechters werden beslist. De mediator doet geen uitspraken, dat doen alleen de partijen zelf.

Petra Delhez begeleidt op professionele wijze gesprekken van partijen en eventueel daaruit voortvloeiende onderhandelingen, zodat de partijen zèlf tot voor hen acceptabele oplossingen voor hun conflict kunnen komen.

Voordelen Mediation

Mediation kent enkele grote voordelen: het traject is kort, de kosten zijn relatief laag en de oplossing (vastgelegd in een Vaststellingsovereenkomst en bij een scheiding in een Convenant) is duurzaam en bevredigend voor alle partijen (win-win situatie).

Petra Delhez biedt die noodzakelijke ondersteuning. Zij beschikt over alle benodigde certificaten. Middels trainingen houdt zij zich voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Diensten

Arbeidsconflicten, ontslagzaken en ziekteverzuim

Echtscheiding

Familieconflicten

Zakelijk conflict

Online mediation

Conflicten Gezondheidszorg

Conflict patiënt en zorgverlener

Conflict in het onderwijs

Conflict met de overheid

Gesubsidieerde mediations

Petra Delhez werkt ook op toevoegingsbasis, de zogenaamde gesubsidieerde mediations. Deze optie is afhankelijk van inkomens- en vermogenspositie. Petra Delhez neemt met u de mogelijkheden door.

Werkgebied

Petra Delhez komt op verzoek aan huis.

Natuurlijk kunt u ook bij Petra Delhez op neutraal terrein samen tot een oplossing komen. De koffie staat klaar.

Petra Delhez is MfN-registermediator, partner bij Het Mediators Collectief, ingeschreven bij de Raad van Rechtsbijstand (RvR) en Geaccrediteerd Familiemediator.

Wilt u weten hoe Petra Delhez u kan helpen bij het voorkomen of oplossen van conflicten, neem dan vrijblijvend contact op.

U wordt er zeker wijzer van!

Zoek een mediator in de buurt