Uit elkaar?
leg eens aan
bij een mediator!

Ander licht op zaken?

Nieuwe Vestiging Mediators Collectief voor Achterhoek – Twente

T
E

Mediators Achterhoek

Mediators Collectief opende per 1 januari 2015 een nieuwe vestiging in de regio Achterhoek- Twente.

Jolanda te Hennepe- Mulder en Bernad te Hennepe  Mfn Geregistreerd Mediator/ Geregistreerd Familiemediator runnen samen de mediation-praktijk.
Als mediator afkomstig uit de verzekeringswereld heeft Jolanda zich gespecialiseerd in zakelijke en arbeidsrechtelijke conflicten. 
Als familiemediator is Bernad gespecialiseerd in het volledig verzorgen van de (echt)scheiding (boedelscheiding, ouderschapsplan, alimentatieberekening etc.)
Beide zijn ingeschreven als rechtbank mediator te Arnhem, Zutphen en Almelo.

Bij echtscheiding merken we vaak dat de scheidende ouders op verschillende golflengtes zitten. De één denkt al aan een toekomst  na de scheiding terwijl de ander verrast is door het feit dat hij/ zij ineens in een eigen echtscheiding is verwikkeld.  Bij een echtscheiding of ander conflict is een gesprek tussen partijen juist dan heel belangrijk. Een gesprek waarbij de verschillende inzichten besproken kunnen worden en men zich in een vertrouwde omgeving kan uitspreken met de wens er samen op een goede manier uit te komen.

Daarnaast zijn zij beiden aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand hetgeen betekent dat zij voor u  (gesubsidieerde rechtsbijstand) voor het mediationtraject kunnen aanvragen, als uw inkomen beneden een bepaalde grens ligt.

 

Terug naar nieuwsoverzicht »

Zoek een mediator in de buurt

Inschrijven voor de nieuwsbrief