ArchiefMediators Noord-Holland

 • Charlotte van Tol

  30 maart 2015

  Een conflict, je zult er maar in terecht komen… En als de grens bereikt is…wat dan. De ander tegemoetkomen voelt als jezelf te kort te doen, althans zo kan dat... Lees verder »

 • Ank Konijn

  09 maart 2015

  Als juridisch medewerker heb ik de gebreken van juridische conflictoplossing van nabij ervaren: een rechtszaak trekt partijen uit elkaar, duurt lang, is kostbaar en voor oplossingen die rechtdoen aan de... Lees verder »

 • Annemarieke Schulte

  08 maart 2015

  Als MfN mediator bemiddel ik onder meer in conflicten op het gebied van werk, familie en buren. Mijn ervaring als (arbeids)juriste is van toegevoegde waarde om de angel er snel uit... Lees verder »

 • Ludith Haarsma

  02 maart 2015

  Een conflict kent geen winnaars maar enkel verliezers. Tijdens mijn ervaring als advocaat van thans 17 jaar is mij dat meer dan duidelijk geworden. Daarom heb ik enige jaren geleden... Lees verder »

 • Marcel Eijckelhof

  01 maart 2015

  Zullen wij het oplossen? Ik bemiddel in uiteenlopende soorten conflicten, ruzies of problemen in samenwerkingen. Ik heb een brede ervaring in het bemiddelen bij onderstaande situaties: Werk en Arbeid Arbeidsconflicten, conflicten tussen tussen werkgever en werknemer. Ontslagzaken... Lees verder »

Zoek een mediator in de buurt