Uit elkaar?
leg eens aan
bij een mediator!

Ander licht op zaken?

mediator Flevoland, mediator Noord-Holland, mediator Utrecht, mediator Zuid-Holland, mediator Amsterdam

Annemarieke Schulte

Als MfN mediator bemiddel ik onder meer in conflicten op het gebied van werk, familie en buren. Mijn ervaring als (arbeids)juriste is van toegevoegde waarde om de angel er snel uit te halen en de belangen helder te krijgen. »
MfN registermediator
T0900-6334286

Als MfN mediator bemiddel ik onder meer in conflicten op het gebied van werk, familie en buren. Mijn ervaring als (arbeids)juriste is van toegevoegde waarde om de angel er snel uit te halen en de belangen helder te krijgen. Daarbij heb ik oog voor de zakelijke kant maar ook de emotionele kant. De snelheid waarmee de oplossing wordt bereikt is uitgangspunt van de mediation evenals de kwaliteit van de oplossing. In mediation zie ik de mogelijkheid om geschillen op te lossen zodat een samenwerking in de toekomst ook mogelijk is.

Mijn motto: geschil? →mediation!


Werkervaring

Na het afronden van mijn rechtenstudie in 1995 heb ik onder andere als bedrijfs- en arbeidsjuriste gewerkt bij de Vereniging van Nederlandse Verkeersvliegers en FNV KIEM. Nu treed ik zelfstandig op als mediator en arbeidsjuriste. Als arbeidsjurist treed ik op als adviseur voor zowel de werkgever als de werknemer in ontslagzaken. Tevens adviseer ik over Cao’s, re-integratie en uitkeringen.

Opleidingen en Cursussen

Ik heb Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd met de keuzevakken arbeidsrecht, echtscheiding/vermogensrechtelijke gevolgen, sociaal verzekeringsrecht en vreemdelingenrecht. Daarnaast heb ik specialistische cursussen gevolgd op het gebied van werk-, familie- en burenconflicten. Door de cursussen effectief overleg met cliënten en onderhandelen volgens de Harvard-methode, is mijn interesse voor mediation versterkt. Dat was dan ook de reden dat ik in 2003/2004 bij het Centrum voor Conflicthantering de opleiding tot mediator heb gevolgd.
arbeidsmediation-amsterdam.nl arbeidsmediator-zoeken.nl arbodienstmediator.nl familie-conflicten.nl familie-ruzie.nl familiemediator-zoeken.nl hetmediatorscollectief.nl 
mediator-collectief.nl mediatorcollectief.nl mediators-collectief.nl zoek-mediator.nl zoek-arbeidsmediator.nl zoek-scheidingsmediator.nl zoek-familiemediator.nl 

Zoek een mediator in de buurt