Uit elkaar?
leg eens aan
bij een mediator!

Ander licht op zaken?

mediator Flevoland, mediator Noord-Holland, mediator Utrecht, mediator Zuid-Holland, mediator Amsterdam

Annemarieke Schulte

Als MfN mediator bemiddel ik voornamelijk bij arbeidsconflicten, samenwerkingen en bij familie- en burenruzies. Deze mediations betreffen zowel één op één mediations als groepsmediations. Mijn ervaring als (arbeids)juriste en coach hebben daarbij een toegevoegde waarde.»
MfN registermediator
T085-1307467

Mijn doel is om zo snel mogelijk de angel uit het conflict te halen en de belangen van beide partijen helder te krijgen. Daarbij heb ik oog voor zowel de zakelijke als de emotionele kant van het conflict. Mijn uitgangspunt is om via mediation zo snel mogelijk een oplossing te bereiken waarin beide partijen zich kunnen vinden en waarbij een toekomstige samenwerking van partijen ook mogelijk kan zijn.

Werkervaring
Na het afronden van mijn studie Nederlands Recht in 1995 heb ik onder meer als bedrijfs- en arbeidsjuriste gewerkt bij de Vereniging van Nederlandse Verkeersvliegers (VNV),  FNV KIEM en de Nederlandse Toonkunstenaarsbond (Ntb). Ik ben sinds 2006 werkzaam als zelfstandig MfN mediator, arbeidsjuriste en coach (2016).

Opleidingen
Aan de Universiteit van Amsterdam heb ik Nederlands Recht gestudeerd. Na mijn studie heb ik een aantal aanvullende cursussen gevolgd over arbeids, familie- en burenconflicten. De cursussen ‘effectief overleg met cliënten’ en ‘onderhandelen volgens de Harvard-methode’ hebben mijn interesse voor mediation versterkt. In 2004 heb ik de opleiding tot registermediator afgerond en in 2016 de opleiding tot coach.

Zoek een mediator in de buurt